سلام امروز می خوام راجع به سه روش کلی کسب درآمد از برنامه نویسی صحبت می کنم. خیلی از شما دوستان سوال پرسیدید که چه روش هایی برای کسب درآمد برنامه نویسی وجود دارد. سه روش کلی ما داریم
روش اول فریلنسری. یعنی چی یعنی پیمانکاری تک نفره. به چه معناست؟ من در هر حوزه‌ای باشم که بشه یه کاری رو تک نفره انجام داد، یک پروژه تک نفره انجام داد، مثل عکاسی مثل طراحی مثل معماری مثل گرافیک مثل همین برنامه نویسی مثل حتی گویندگی. خیلی از کارها این ویژگی رو داره که من بتونم تک نفره این کارو کنم. تدوین و ادیت ویدیو و عکس همه اینها. در فریلنسری یا پیمانکاری تک نفره چه اتفاقی میافته؟
من به عنوان یک پیمانکار تک نفره یک پروژه را صفر تا صد از یک مشتری دریافت می کنم که میخواد انجام بشه. در ازای یک مبلغی این پروژه را پیاده سازی می کنم. و ارائه می‌کنم. که این بحث میتونه در قالب یک تیم و یک شرکت هم انجام بشه. اما میتونیم شرکت های پیمانکاری و تیم های پیمانکاری داشته باشیم که پروژه های بزرگتر را بر عهده می گیرد و چند نفری روی پروژه کار می کنند. و از سود حاصل از آن استفاده می کنند.
مورد دوم، من در شرکتی استخدام بشم و مشغول کار بشم. اون استخدام میتونه در یک شرکت پیمانکاری باشه که باز هم این کار را باید در قالب تیم انجام بدیم. یا یک شرکتی باشی که داره محصول و خدمات خودش رو ارائه و پشتیبانی میکنه.
یعنی من میرم تو تیم توسعه و تولید یک شرکتی که در بخش توسعه محصولات یا در تیم پشتیبانی در بحث برنامه نویسی این تیم قرار میگیرم. مثل میزنم میتونم برم در یک تیم پیمانکاری که مثلاً اپلیکیشن های موبایل، و سایت طراحی سایت شروع به فعالیت بکنم. مثل دیجی کالا، که یا داره پروژه‌های جدیدی را ایجاد میکند. یا در حال پیاده سازی و توسعه هستند یا در آن پشتیبانی می‌کنند و کد های قدیمی رو بهتر می کنند. یا مشکلات را رفع می کنند.
روش سوم که درآمدزا ترین حوزه بحث برنامه نویسی است. ارائه و تولید محصولات خودتون هست. شما محصولاتی رو بسازید این محصولات را ارائه کنید و بفروشید یا خدماتی از حاصل از محصولاتتون رو بفروشید یا ارائه کنید و کسب درآمد کنید. و خودتون به صورت مستقیم درآمد کسب کنید.
چه جوری؟ می توانید اپلیکیشن های موبایل بسازید. و در بازار های موبایلی کسب درآمد کنید. میتونید یک سایت را بسازید محصولاتی رو داخلش بفروشید. یا از تبلیغات کسب درآمد کنید. حتی بهتر، میتوانید محصولاتی رو بسازید به صورت فیزیکی و یا به صورت سخت افزاری و نرم افزاری ارائه کنید به مجموعه بزرگ و کسب درآمد کنید. یا به اشخاص بفروشید و درآمد کسب کنید.
نکته بعدی هم این هست که میتونید از خدمات خودتون از برنامه هایی که نوشتید خودتون کسب درآمد کنید. مثال میزنم به یک سیستم هوش مصنوعی بنویسید که تحلیل بازارهای مالی می کنه و از این تحلیل ها برای سرمایه گذاری های خودتون استفاده کنید. تا کسب درآمد بکنید. این بحث کارآفرینی میتونه درآمدزا ترین حالت ممکن باشه. درآمدهای خوبی میشه ازش به دست آورد. فقط کافیه صبر و حوصله داشته باشید. و هر روز به مهارت‌های اضافه کنید.
امیدوارم همیشه پیروز و موفق

این پست توسط سیستم هوش مصنوعی بازشناسی گفتار رسا به متن در آمده. درصورت نواقص احتمالی پوزش میطلبیم

در ویدئوی اول صفحه اطلاعات به طور کامل قرار گرفته و این ویدئو توسط سیستم وب اسکرپینگ رسا از اینستاگرام رسا جمع آوری شده

جهت یادگیری حرفه ای برنامه نویسی، طراحی سایت و هوش مصنوعی، به لینک زیر سر بزنید

دوره های جامع رسا

0/5 (0 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست